Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

μετά τη βόμβα στη βουλή ... ( 13.1.2010)

Αυτή τη στιγμή οι αναρχικοί Δημητράκης, Βούτσης- Βογιατζής, Γεωργιάδης, Νικολάου, Κουνταρδάς, Γιόσπας, Χατχημηχελάκης, Μασούρας, Bonnano, Στρατηγόπυλος βρίσκονται φυλακισμένοι, όλοι τους με βαρύτατες κατηγορίες. Από την άλλη , 3ς σύντροφοι έχουν επικηρυχτεί από το κράτος με 600.000 ευρώ, ενώ αρκετοί άλλοι καταζητούνται από τις αρχές.

Ο κρατικός μηχανισμός κάνει ότι μπορεί , στα πλαίσια της δημοκρατίας, για να αποτρέψει τους «επικίνδυνους» ταραχοποιούς των τσιμεντουπόλεων απ’ το να πραγματοποιήσουν το νέο τους χτύπημα , είτε στο δρόμο, είτε στα στενά ή ακόμα και στη βουλή...

Δεν είναι μακρινές οι μνήμες της πορείας του Πολυτεχνείου πριν δυο μήνες, ένα αναρχικό μπλοκ 3000 και ατόμων στην Αθήνα , ούτε φυσικά οι διαθέσεις αυτών των ανθρώπων την πρώτη επέτειο της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου. Υπάρχει μια κινητικότητα στα «άκρα» που τρομάζει τελικά, τους δημοκράτες όσο κι αν εξακολουθούν να εκτοξεύουν απειλές κατά του αναρχικού χώρου. Άλλωστε όταν απειλείς με τέτοιο τρόπο δεν δείχνει τίποτα άλλο από το ότι έχεις πανικοβληθεί ..Χρυσοχοιδη. Η βιτρίνα της δημοκρατίας έχει σπάσει εδώ και καιρό και ότι και να κάνει το κράτος οι «άγριοι» και «αντιδημοκράτες» αναρχικοί θα συνεχίζουν την καταστροφική τους δημιουργία με ό,τι κόστος. Από την άλλη πλευρά το κράτος δείχνει να χτυπάει την πλάτη φιλικά, στην νεοναζιστική έξαρση και τις φασιστικές επιθέσεις που το 2009 (πάνω από 50), αλλα και τη στιγμή που μιλάμε έχουν την τιμητική τους. Είναι ξεκάθαρο ότι το κράτος πάντα θα θεωρεί εχθρό του την αναρχία και ακόμα περισσότερο τα κομμάτια (της) αυτά που γίνονται ακόμα πιο επιθετικά και έχουν επιλέξει ξεκάθαρα με πιο στρατόπεδο είναι.

Οσο και να αρθρογραφούν συστηματικά «προοδευτικοί» δημοσιογράφοι, καραγκιόζηδες (βλ. Κουλογλου) ενάντια στην «τυφλή» και « προς υπαρξιακή αναζήτηση» βία των ανένταχτων, άγριων, αναρχικών ανθρώπων , όσες προσπάθειες και να κάνει το ΠΑΣΟΚ θεοποιώντας τη δημοκρατία που επιβάλλεται, με τις καθημερινές τις μικρές και μεγάλες «δολοφονίες» ζωών ( εργατικά ατυχήματα, βασανιστήρια, αθωώσεις βασανιστών και δολοφόνων- να χαίρεστε τον Καλαμπόκα και τον Μελίστα- ανεργία , μισθωτή εργασία, εμπόριο όπλων, ναρκωτικών και γυναικών, εθνικισμός, ρατσισμός, σεξισμός, επιχειρήσεις, μίζες κ.α) Η ΟΡΓΗ έχει αποφασίσει να αντικαταστήσει τα δάκρυα και κανένας και τίποτα δεν μπορεί να την σταματήσει.

Λευτεριά σε όλους τους Αναρχικούς φυλακισμένους, στους αμετανόητους αντάρτες πόλης της 17Ν και σε όσους αντιστέκονται στη σαπίλα αυτής της κοινωνίας.



Η γουρούνι Η άνθρωπος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου